Net als veel bedrijven en instellingen ziet u wellicht de voordelen om samen te werken met de opleidingen Communicatie en CMD (Communicatie & Multimedia Design) van Avans Hogeschool in Breda. U kunt gastlessen geven, werk­ bezoeken organiseren of onze studenten inzetten bij projecten. Of misschien bent u op zoek naar een stagiaire of heeft u een mooi opdracht voor een afstudeerder.

Hoe werkt het?

U komt met een voorstel voor een opdracht, stageplek, afstudeeropdracht. Wij kijken waar uw vraag het beste past, in welk jaar en opleiding en voor hoeveel studenten de opdracht is. Het projectbureau LA502 werkt nauw samen met andere opleidingen en Het Avans Ondernemerscentrum (AOC) om u zo goed mogelijk te helpen. De mensen van LA502 zijn met u in contact om uw opdracht af te stemmen.

Wanneer duidelijk is waar uw opdracht het beste past, dan wordt deze uitgezet onder studenten. Geïnteresseerde studenten nemen rechtstreeks contact met u op. Indien uw opdracht valt binnen het onderwijsprogramma dan neemt de betrokken docent contact met u op.

Graag gaan wij in een persoonlijk gesprek in op uw vragen en wensen en onze mogelijkheden rondom de inzet van studenten. Wij zijn ook geïnteresseerd in andere vormen van co-creatie waarbij docenten, studenten en organisaties van elkaar leren. Bent u geïnteresseerd in andere manieren om van elkaar te leren? Wij staan open voor gastcolleges, werkbezoeken en andere soorten bijeenkomsten en vormen van co-creatie. Informeer naar de mogelijkheden.

We hebben de volgende mogelijkheden om samen te werken:

BETAALDE OPDRACHTEN

VRIJE STUDIE PUNTEN

STAGEOPDRACHTEN

AFSTUDEEROPDRACHTEN

ONDERWIJSPROJECTEN (binnen curriculum)

AVANS MULTIDISCIPLINARY EXPERIENCE

Soms helpt een multidisciplinaire en vernieuwende aanpak. Tijdens de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) gaan derde- en vierdejaars Avansstudenten van meerdere opleidingen een week op zoek naar innovatieve oplossingen voor uw casussen.